fbpx

Aanbod

Personal fit

In de FIT AREA staat het individu centraal en werk je met een voor jou op maat gemaakt programma. Wij noemen dit het PERSONAL FIT PROGRAM. Hierbij worden intensiteit van je dagelijks werk, beschikbare tijd, eetpatroon, rust, gezinssituatie en alle overige bepalende factoren meegenomen. Of je nu wilt afvallen, aankomen, (sport)specifieke kracht wilt trainen of moet revalideren, alles is mogelijk. Naast jouw Personal Coach krijg je OOK nog online ondersteuning middels een gepersonaliseerde trainingsapp SPIER ASSEN op jouw mobiele telefoon. Op deze manier heb je altijd de benodigde kennis/ondersteuning bij de hand om jou te helpen je doelen te realiseren.

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

GROUP FIT

Bij SPIER ASSEN kun je ook groepstrainingen volgen, zoals de meest gevarieerde groepstraining van dit moment CROSSFIT. Een training die garant staat voor veel diversiteit in oefeningen en gebruik van verschillende attributen, zoals halterstangen, kettlebells, medicineballen, plyoboxen enz. Allemaal om je zo FIT mogelijk te maken met voornamelijk functionele bewegingen waar je ook in het dagelijks leven profijt van hebt. Kortom alles is aanwezig om aan jouw wensen te voldoen en het resultaat te behalen dat jij voor ogen hebt.

MEER WETEN OVER DE VERSCHILLENDE TRAININGSVORMEN?

FOOD FIT

Wist jij dat bij een op maat gemaakt programma, VOEDING tot wel 80 procent van het totale resultaat kan bepalen! En dat een goed voedingspatroon zorgt voor een GEZONDER en ENERGIEKER leven en dat een DIEET vaak zorgt voor een verstoring van je stofwisseling en energiesysteem!? Na het bepalen van jouw doelen en het uitvoeren van verschillende metingen stellen we samen jouw voedingsplan op en ben je klaar om te starten met een gezonde toekomst.

MEER WETEN OVER EEN GOED VOEDINGSPLAN?

Neem contact met ons op!