fbpx

Groupfit

Wat is crossfit?

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

Bij ons vind je geen fietsen, crosstrainers, loopbanden of andere fitnessapparaten. Bij CrossFit maken we gebruik van kettlebells, medicijn-ballen, halterstangen, klimtouwen, springtouwen en optrekstangen. Wij gaan terug naar de basis en doen dit door middel van functionele bewegingen.

Onze trainingen bestaan uit oefeningen die lijken op bewegingen uit het dagelijkse leven en verschillende sporten. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Kortom, oefeningen waar je iets aan hebt!

Sport Nu 2 Weken GRATIS!

Met ons constant gevarieerde programma zorgen wij ervoor dat er elke dag iets anders op het menu staat. Oefeningen, herhalingen, gewichten en duur variëren van dag tot dag. Daarmee zijn de trainingen niet alleen super leuk maar dragen zij ook nog eens bij aan jouw algemene fitheid.

Het doel van ons programma is om je te verbeteren in de tien fysieke eigenschappen van fitness: uithoudingsvermogen van hart, bloedvaten en ademhalingsstelsel, weerstandsvermogen, kracht, flexibiliteit, vermogen, snelheid, coördinatie, wendbaarheid, evenwicht en nauwkeurigheid. Daarmee bereiden wij jou voor op elke fysieke uitdaging in het leven ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid,

Je hoeft niet fit te zijn om te starten met CrossFit, wij maken jou superfit!

Sport Nu 2 Weken GRATIS!

BoxFit

BoxFit is fysiek uitdagend en mentaal stimulerend, je zult er echt verslaafd aan raken. Iedereen die een paar bokshandschoenen aantrekt, krijgt een glimlach op zijn gezicht! Door de geleerde technieken toe te passen in korte workouts, werk je gelijktijdig aan je (snel) kracht, conditie en calorieverbranding. Dus ben je op zoek naar een intensieve training met een hoog fun gehalte dan is BoxFit zeker een aanrader!

Sport Nu 2 Weken GRATIS!

Neem contact met ons op!