fbpx

Over Ons

Wat is Spier Assen?

SPIER ASSEN is een UNIEK totaal concept waarbij het Resultaat voorop staat. Bij SPIER ASSEN heb je de mogelijkheid om zowel individueel met jouw eigen Personal Coaching Program te trainen, of in groepsverband onder  begeleiding van de professionele Group Coaches. Daarnaast vinden wij dat Personal Training voor iedereen bereikbaar en dus betaalbaar moet zijn en bieden wij aantrekkelijke Programma’s aan voor elke portemonnee. De gezellige persoonlijke sfeer zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt en klaar bent om jouw persoonlijke doelen te verwezenlijken. Wij maken het behalen van jouw doel tot ons doel..!

Sport Nu 2 Weken GRATIS!

Alles onder één dak!

SPIER ASSEN biedt alles wat je nodig hebt om je RESULTAAT optimaal tot uitvoering te brengen onder begeleiding van de professionele Coaches. Het is echter veel meer dan enkel een trainingslocatie. Je kunt er naast trainen namelijk ook ontspannen in de LOUNGE . We verzorgen events en workshops en je kunt een afspraak maken met de Sportmasseur voor preventieve verzorging of voor behandeling van blessures.

Sport Nu 2 Weken GRATIS!

Jouw DOEL is leidend

SPIER ASSEN is geen sportschool, omdat wij van mening zijn dat de reguliere sportschool verleden tijd is. Ieder heeft zijn eigen doel of motivatie om te bewegen.  Het gaat ons om het verrijken van mensen hun leven, sterker nog, het veranderen van mensen hun leven in de positieve zin van het woord. Jouw DOEL is leidend en wij zorgen voor de juiste voorwaarden. Kom je het een keer ervaren?

Sport Nu 2 Weken GRATIS!

Neem contact met ons op!