fbpx

Training

Group Training & Personal Coaching/Training

In The Box bieden we CrossFit aan. Tijdens deze uitdagende groepstraining is er constant begeleiding waarbij de trainer corrigeert, motiveert en individuele techniek aanwijzingen geeft. De Group trainingen staan elke dag garant voor nieuwe uitdagende trainingen met steeds nieuwe specifieke trainingsprikkels. Daarnaast geeft het trainen in groepsverband je extra energie en ondersteuning van je medesporters.

Start Nu!
GRATIS intake + 2 weken GRATIS sporten

Personal Fit Program

De Personal Fit Area is het domein van de Personal Coaches. Zij staan altijd voor je klaar om je op professionele wijze te begeleiden tijdens de uitvoering van de oefeningen uit je Personal Fit Program. Dit persoonlijke programma is 24/7 beschikbaar op je eigen mobiele telefoon en kan je dus ook overal gebruiken. De Personal Coaches beschikken over alle adequate kennis en certificaten en blijven constant up-to-date middels interne/externe opleidingen/cursussen .

Start Nu!
GRATIS intake + 2 weken GRATIS sporten

Personal Training

Wil een PERSONAL TRAINING met een door jouw gekozen Coach dan kan dat natuurlijk ook. We plannen dan een afspraak in de agenda met jouw Persoonlijke Coach naar voorkeur.

Bij het volgen van een Personal Fit Program kan je gewoon zonder afspraak komen trainen!

Meer weten..?                 Maak een afspraak..!!

Start Nu!
GRATIS intake + 2 weken GRATIS sporten

Neem contact met ons op!